Lanyard Mea'ai

O1CN01iP8gqb2BMtxntpKvX_!!2451678325-0-cib

O mea fa'aoga lanyard o mea ia e mafai ona fa'aopoopo i se lanyard mo fa'amoemoega eseese.O nisi faʻataʻitaʻiga masani o mea faʻaoga lanyard e aofia ai:

1. Igoa Fa'ailoga Fa'ailoga - O taga palasitika manino ia e fa'aaoga e tu'u ai pine fa'amaonia po'o pine fa'amautu.E masani ona faʻapipiʻi i le lanyard ma se kilipa poʻo se matasele.

2. Keyring - Lekie mafai ona faʻapipiʻi i le lanyard e ala i le faʻapipiʻiina o le matasele i le pito o le manoa, poʻo le faʻapipiʻiina o le matasele i se tamaʻi.kilipa uameapo o le matau.

3. Fa'ato'aga Fagu - E mafai ona fa'apipi'i se mea tatala fagu i letapulima po'o le ua fa'aaoga se mama vaelua po'o se kilipa u'amea la'ititi.

4. Faaili - E mafai ona fa'apipi'i le fa'aili la'ititi i le lanyard e ala i le fa'aigoaina o le maea i le fa'ili po'o le fa'aogaina o se tama'i kilipa u'amea.

5. USB Drive - O le USB drive e mafai ona faʻapipiʻi i le lanyard e faʻaaoga ai se tamai kilipa poʻo se matasele.O le tele o mea fa'apipi'i e fa'apipi'i i le fa'amau fa'amau ma kilipa, matau, po'o le fa'auluina o le manoa i se pu la'ititi po'o se matasele i le mea fa'aoga.

Mea fa'aoga e aofia aita'amilomilo mailei matau, J matau,tulei le pa puipui, palasitika fusi ma isi mea faapena.Na'o le filifilia o mea fa'aoga e fa'atatau i mea e te mana'omia!


Taimi meli: Iuni-08-2023